Hoi, Ik ben Dorothé Huijsmans

Het liefste wat ik doe is mensen, jong en oud, inspireren en voeden met nieuwe inzichten.

Ik geniet ervan als kinderen, adolescenten en volwassenen openstaan om te groeien en zich te ontplooien. Dat ze blij zijn met zichzelf en het leven dat ze leiden. Dat ze hun talenten tot bloei laten komen en delen met de wereld. Ik wil hen graag begeleiden om zich de kunst van het leven eigen te maken.

Vanaf 2003 heb ik een coachpraktijk voor persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. In 2014 heb ik bij Civas de opleiding Kindercoaching gevolgd en ben ik me meer gaan richten op het begeleiden van kinderen. In 2017 en 2018 volgde ik de opleiding tot GelukkigHB begeleider bij Gelukkig HB in Zwolle en heb ik me verder gespecialiseerd in de begeleiding van hoogbegaafde kinderen en jongeren.

Het is een grote vreugde om deze sensitieve, intelligente, creatieve en gedreven mensen te mogen stimuleren, uitdagen, ondersteunen en aanmoedigen.

Sensitief HB is aangesloten bij het netwerk van Gelukkig HB begeleiders.
Dit garandeert een gespecialiseerde en wetenschappelijk onderbouwde opleiding over hoogbegaafdheid. Tijdens de opleiding is ook veel praktijkervaring opgedaan met hoogbegaafde kinderen.